Letenky a žiadosť o vízum

Cultural Care Au Pair program je uznaný americkým Ministerstvom zahraničia ako oficiálna sponzorská  au pair agentúra. To znamená, že budeme vystupovať ako Váš sponzor. Vy budete potrebovať vízum J–1 pre účastníkov výmenného programu. Vízum J–1 je jedinou cestou, ako v USA legálne pracovať ako au pair. Toto vízum je platné počas 12 mesiacov, po ktorých nasleduje 30denná lehota, počas ktorej môžete po USA cestovať. Poskytneme Vám všetky potrebné doklady pre Vašu žiadosť a prevedieme Vás celým procesom. Je potrebné zariadiť si schôdzku s veľvyslanectvom USA a zúčastniť sa osobného pohovoru, na základe ktorého Vám vízum bude udelené.

Zaistíme Vám leteckú dopravu z Vami vybraného letiska. Poletíte najprv do New Yorku, pretože tu budete pred samotnou cestou do hostiteľskej rodiny navštevovať výcvikovú Au Pair školu. Pokiaľ ste ohľadom letu do USA nervózni, neváhajte sa na nás obrátiť s akýmikoľvek otázkami.

Väčšina au pair poletí do USA z rovnakého mesta s ostatnými au pair. Cultural Care Au Pair zástupca Vás bude čakať v New Yorku pri príchode na letisko a vyprevadí Vás do Au Pair školy, kde začne Vaše dobrodružstvo.

Do USA môžete letieť takmer ktorýkoľvek týždeň v roku! Súčasťou výberového procesu je dohoda s rodinou na dátume príjazdu. Ako náhle bude dátum potvrdený, dozviete sa približný dátum odletu, ale presný dátum a čas budú potvrdené, až keď budete mať letenku.

Cultural Care Au Pair zaistí dopravu do hostiteľskej rodiny. Po týždni strávenom v škole sa dopravíte, či už letecky, alebo autobusom, priamo do Vašej hostiteľskej rodiny.

Bezpečnosť programu je zaisťovaná zákonne, a to prostredníctvom regulácií amerického Ministerstva zahraničia. Pre viac informácií o rámcových podmienkach amerického Ministerstva zahraničia, prosím kliknite sem.